Hoe was uw bezoek?

Tea Time hecht veel waarde aan de mening van haar bezoekers. Geef ons daarom uw mening!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tea Time
Average rating:  
 47 reviews
 by Fam. van Herel

Heel vriendelijke bediening.
Echt goede thee (loose leaf) in veel verschillende melange's.
Wij hebben genoten van de Spring High tea; heerlijk en goed verzorgd.
Dank dat dankzij jullie onze speciale dag een echte feestdag was 🫖🍰😊

 by Sijvert de Boer

Meerdere keren zijn wij hier op bezoek geweest en altijd genoten van de ambiance en de perfecte bediening. Alles is altijd tip top in orde en prachtig geregeld.

 by S. Tennekes

Wat een heerlijke plek en sfeer; en de echte engelse high tea! Zo lekker!
Tussen het grote aanbod van alle high tea varianten (waar vaak niets engels meer aan is), steekt u er met kop en schouders bovenuit!

 by Arie Frickus

Wij zijn al meerdere keren geweest
Bediening is gewoon goed, ze komen langs
Wilt u nog meer thee , een andere smaak etc

Ik ben zeer tevreden
Een gezellige high tea
Als je naar tea time gaat wil je niets anders meer
Andere high tea bij een ander vind ik niets meer aan

Gewoon een keer langs gaan , en beleef deze ervaring

Arie

 by Inge

We zijn er een aantal jaren geleden geweest, maar ik heb destijds geen recensie geschreven, omdat de opmerking van de gastheer te ongepast was en zo bot, dat ik er heel lang niet aan heb terug willen denken. We zouden als nichtjes nog 1x samen een high tea doen, voordat één van mijn nichtjes zou komen te overlijden. Op dat moment ging het al erg slecht met haar en zij had gereserveerd met daarbij de opmerking dat ze misschien in een rolstoel zou komen, afhankelijk van hoe ze zich voelde. De opmerking van de gastheer toen we (gelukkig!) zonder rolstoel kwamen: "er is hier ook iemand op wonderbaarlijke wijze genezen, want er zou iemand in een rolstoel komen" heeft daarna nog heel vaak door mijn gedachten geklonken. Niemand van ons was op dat moment in staat om er iets over te zeggen, omdat het al zo'n beladen moment was.

Ik ben werkelijk even uit het lood geslagen door deze vervelende en onverwachte review. Er was een boeking geplaatst met de opmerking dat er één persoon in een rolstoel mee zou komen. Wij houden hier uiteraard altijd rekening mee (stoel weg, ruimere plaats, etc.) maar bij aankomst bleek dit dan toch niet het geval te zijn. Mijn opmerking is m.i. uit zijn verband gehaald en was oprecht bedoeld met een vrolijke kwinkslag. Had ik geweten hoe uw persoonlijke situatie was op dat moment, dan had ik deze uiteraard niet geplaatst. Duidelijk een misstap van mijn kant waar ik u nu alleen nog maar mijn oprechte excuses voor aan kan bieden. Het liefst had ik dit ook aan u persoonlijk willen overdragen maar helaas heb ik geen contactgegevens van u. Met vriendelijke groet, Bert Boer; eigenaar Tea Time

 by matthew kranenburg

a little bit of England, taken back to a real Lyons tea room. super friendly staff also with great food we had a relaxed and very enjoyable visit... will be going back for another high tea

 by Gerieke

Super lekkere high tea gehad. We hadden voor 4 personen gereserveerd, maar vanwege een overlijden in de familie van onze vriendin op de dag zelf hebben we niet doorgegeven dat we met 1 persoon minder waren. Wat ons hierin verbaasde was dat er wel verwacht wordt dat wij deze kosten voor de high tea moeten betalen. De situatie uitgelegd waarop de gastheer als reactie geeft, dat toen hij zijn eerste partner verloor hij er wel aan gedacht had om het restaurant te bellen om te vertellen dat ze niet kwamen. Wel betaald, maar wel een domper op de leuke middag.

Helaas leven wij in een tijd waarin kosten hoog en marges voor een klein restaurant krap zijn. Ik begrijp dat u verrast bent maar het klopt dat als u geen wijziging doorgeeft in uw reservering dat wij genoodzaakt zijn om de gemaakte kosten hiervoor toch in rekening te brengen. De heel terechte reden voor afmelding van uw vriendin verandert hierin jammer genoeg niets. Sorry.

 by Bart

Bezoek oversteeg onze stoutste verwachtingen. Wanneer je oprijlaan oprijdt waan je je al in good old Engeland. Eenmaal binnen wordt dat gevoel nog overtroffen door de prachtige aankleding, interieur en kleding van de bediening en dan moet je het allerbeste… de geweldige High Tea nog komen. Dat is ook meer dan geweldig … alles wat je je bij een High Tea verwacht is er in zeer voldoende mate en variaties… ongelofelijk lekker. Ook de verschillende thee soorten … Tsja … het wordt bijna wat ongemakkelijk..maar alles is perfect … zeker voor Anglofielen

 by Susan Gons

Alles klopt!
Zodra je de oprijlaan oprijdt start het genieten, de Engelse sfeer hangt in de lucht, dat uit zich werkelijk in alles.
Waar het uiteindelijk om gaat: de High Tea, die was verrukkelijk, echt niets op aan te merken.
Een echte aanrader!

 by Bouwes

Vandaag weer een gezellige en lekkere high tea mogen meemaken met twee vriendinnen we hebben er van genoten veel te veel lekkers en erg vriendelijke bediening op een prachtige locatie.

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»