Hoe was uw bezoek?

Tea Time hecht veel waarde aan de mening van haar bezoekers. Geef ons daarom uw mening!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tea Time
Average rating:  
 16 reviews
by Familie Dries on Tea Time

Just one word : SUPERB!!

Vorige 2 maal met vrienden genoten van de gastvrijheid, de vriendelijke bediening en zowel de high-tea’s aks de ontbijten.
Afgesloten met een bezoekje aan het schattige winkeltje, Tea, marmelade en andere snuisterijen meegenomen.
Alleen jammer dat de ‘lemon-curd’ op was ... 😉

See you soon!

by Vera on Tea Time

De High Tea was perfect! De bediening vriendelijk en gastvrij. Maar met het management is wel wat mis. Het was 32 graden en de parasols dekten niet het gehele terras. Dus verschoof ik mijn stoel naar de schaduw. Ik werd meteen terug gefloten: 1,5 meter afstand i.v.m. corona. Dat begrijp ik. Dus vroeg ik het meisje de parasol iets te verschuiven. Zij zou het doorgeven aan het management.
Drie keer gevraagd. Tenslotte zei ze dat dat het management er niets aan deed: 'die mevrouw komt vanzelf wel weer in de schaduw te zitten'.
Ik heb anderhalf uur in de brandende zon gezeten. De High Tea was geweldig, de ambiance fantastisch, maar zo genegeerd te worden is meer dan lomp.

by Jannette on Tea Time

Genoten van een heerlijke high tea op een prachtige locatie. De geweldige bediening en gastvrijheid maakt het bezoek tot een zeer prettige ervaring. De kwaliteit van alles is top en ook het winkeltje is een aanrader om Bijv. met een van de heerlijke theeSoorten thuis nog eens na te genieten.

by Niels Busz on Tea Time

Fijne gezellige plek waar ik als kind al kwam met opa en oma om te kamperen. Lekkere koffie en gebak een 2e bakkie is free.Morgen met de Meerrieders als motorgroep koffie drinken!
Vriendelijke bediening wij komen hier graag terug!

by Ivy's Mum and Dad on Tea Time

Geweldig hoe Tea Time ons na 24 jaar nog steeds weer kan verrassen. Vandaag met z'n drietjes gesmuld van de picnic. Wat verrukkelijk, origineel en tot in de puntjes verzorgd. Bedankt!

by Rosa on Tea Time

Vanochtend voor het eerst een hightea bij jullie gehad. Wat was dit geweldig. Super service! Mijn dochter en ik hebben beide coeliakie en zijn dus genoodzaakt glutenvrij te eten. Wauw wat kregen we veel en wat was het heerlijk. Zeker een aanrader!!!

by Winters on Tea Time

Tip top! Een echte engelse high tea😊

by Johan on Tea Time

Absoluut een 5 sterren beoordeling. Het eten is met zorg en liefde klaargemaakt, de service is on-nederlands, gewoon top dus en de locatie is alsof het een sprookjesboek betreft. Al meerdere keren gegeten en nooit teleurgesteld geweest.

by Geke Willemsen,Bea Schuurman on Tea Time

Na een hartelijke ontvangst van de eigenaar werd ons een mooie plaats binnen ( vanwege naderende regenbui) aangewezen.
Bediening is bijzonder vriendelijk en attent. High tea erg lekker en van uitstekende kwaliteit. Sfeer: je waant je echt in Engeland (waar ik diverse keren was). Echt een plek om vaker terug te komen.👌👍🎶

by Annemieke on Tea Time

Vorige week een afternoon tea to go opgehaald. Thuis heerlijk van genoten samen met 2 vriendinnen! We wilden ook nog graag een stukje quiche erbij en dit was geen probleem om erbij te bestellen. Echt top! Voldoende gevarieerde hapjes. Sandwiches, taartjes, scones en koekjes. Ook netjes verpakt om het goed mee te kunnen nemen. Echt een aanrader!!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»