Hoe was uw bezoek?

Tea Time hecht veel waarde aan de mening van haar bezoekers. Geef ons daarom uw mening!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tea Time
Average rating:  
 7 reviews
by Annemieke on Tea Time

Vorige week een afternoon tea to go opgehaald. Thuis heerlijk van genoten samen met 2 vriendinnen! We wilden ook nog graag een stukje quiche erbij en dit was geen probleem om erbij te bestellen. Echt top! Voldoende gevarieerde hapjes. Sandwiches, taartjes, scones en koekjes. Ook netjes verpakt om het goed mee te kunnen nemen. Echt een aanrader!!

by Ria Boersma on Tea Time

We zijn een paar keer hier geweest vanuit Rotterdam op doorreis naar Groningen. Heel gezellig. Heerlijke sandwiches, taartjes en thee. Zowel binnen als buiten zit je er fijn. Een rustpunt. Aardig personeel en een leuk winkeltje. Kortom, we hopen hier binnenkort weer te zijn.

by Jeanet vos on Tea Time

Super gezellig en lekker gegeten
Personeel toppers

by Renske on Tea Time

Heerlijk gezeten vandaag!, gezellige locatie (we zaten in zitkamer), veel variatie van lekkere hapjes, maar wel redelijk "gewone" dingetjes, bediening was super kwamen vaak langs voor bestellen van nieuwe thee
En super leuk te combineren met een wandeling op 5 minuten rijafstand. Aanrader!!

by Ingrid on Tea Time

Heerlijke high tea gehad. Lekkere thee soorten en voldoende variatie aan sandwiches, scones en gebakjes. Een echte aanrader. Ga ik zeker nog een keer doen. Ook verkopen ze leuk verpakte thee soorten om als cadeautje weg te geven.

by Magda on Tea Time

De locatie is prachtig en we hebben heerlijk buiten gezeten. Het aanbod voor 27.50 euro viel wel erg tegen, naar mijn idee waren de sandwiches slechts gevuld met eiersalade en zalm en weinig variatie. Meerdere High tea gehad voor 15.00 euro met meer variatie en met meer zorg bereid.

by Harm Jan en Bianca on Tea Time

Thx 4 a typical english breakfast.Delishes!!