Hoe was uw bezoek?

Tea Time hecht veel waarde aan de mening van haar bezoekers. Geef ons daarom uw mening!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tea Time
Average rating:  
 31 reviews
 by Anya Henzen

Hier mijn verjaardag gevierd,het was geweldig. We hadden een echte Engelse bij ons maroon zij was meer dan tevreden, it felt like home! Binnenkort zijn we weer in Drenthe en zeker van plan naar u toe te komen! Fish and chips, love it!

 by Jos & Wil

Wat een fijne gelegenheid. Goed verzorgd, heerlijk gebak, goede thee en zorgvuldige en efficiënte bediening.
We hebben slechts 1 aandachtspunt en dat is de handhaving van de corona maatregelen. Het was heel erg druk en de mondkapjesplicht werd niet goed gehanteerd. In de smalle gangetjes was het op de wisselmomenten daardoor te druk.
Wij waren er op een zondagmiddag.

Beste Jos & Wil, op de dag dat jullie ons bezochten waren mondkapjes zijn enkel verplicht in publieke ruimtes waar geen QR-code wordt gecheckt. In geval van geen QR-code check zou ook 1,5 meter afstand gehouden moeten worden. Iedereen die Tea Time betreedt, wordt echter wel op QR-code gecontroleerd waardoor mondkapjes en onderlinge afstand niet nodig zijn. Wees gerust dat wij continu op de hoogte blijven rondom alle ontwikkelingen en de maatregelen doorvoeren die op dat moment gelden. Wij zijn blij om te horen dat uw bezoek verder uitstekend bevallen is en hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten.

 by Tineke

Samen met een vriendin Tea Time bezocht. Een prachtige locatie. Zodra je binnenstapt waan je je in Engeland. Het zag er allemaal top uit en alles was even lekker. De bediening was deskundig en super vriendelijk. Kortom een aanrader.

 by Jeannine

Wat een leuke en lekkere ervaring. Wat fijn dat de Corona app goed werd gecontroleerd. Gaf een veilig gevoel en zo dus van een prima high tea kunnen genieten. Vriendelijk personeel, prachtig verzorgde ambiance.

 by Tuik

In augustus met mijn vriendin high tea gedaan ..wat een mooie locatie ..geweldige kledij ...top high tea alles was super lekker. ...ontzettende leuke gezellige middag gehad

 by Alfons Hottenhuis

Vandaag rondje Dwingeler veld gefietst. Heerlijke thee en scones gehad. Super locatie met bijzonder aardig personeel. Het was een feestje om een poosje bij jullie op het terras te mogen verblijven. Zeker voor herhaling vatbaar.

 by Jolanda de Graaf

We komen hier al jaren en vandaag weer, na een lange tijd, genoten van een heerlijke high tea! Dezelfde uitstekende kwaliteit! De smaak, de ambiance en de vriendelijkheid...een echte aanrader!

 by Hettie

Een uitstekende tea in een unieke ambiance. Heel vriendelijke bediening, helemaal in stijl. Heerlijk gegeten en genoten van verschillende thee soorten. In het interieur is aan alle details gedacht, je kijkt je ogen uit.

 by Anly Bakker

Vandaag 12 augustus 2021 met ons gezin een bezoek gebracht aan tea time. Wat was de high tea goed en heerlijk.
Alles,tot in de kleinste details,ademde het echte Engeland.
We missen Engeland maar dit was een heel fijn alternatief.
Wat een mooi huis en een schitterende tuin.
We hebben echt genoten...

 by Geert Jan Bak

Zondag 18 juli – Tea Time, Echten. Mooi weer, gezellige drukte. So far so good. Maar verder: 1) ongemanierde gastheer. 2) Van de zes scones: een warm, drie lauw, een koud. 3) mini-jampotjes ipv zelfgemaakte (rode)vruchtenjam. Als dat niet (veel) beter kan. Geert Jan Bak.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»