Hoe was uw bezoek?

Tea Time hecht veel waarde aan de mening van haar bezoekers. Geef ons daarom uw mening!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tea Time
Average rating:  
 41 reviews
 by Gerieke

Super lekkere high tea gehad. We hadden voor 4 personen gereserveerd, maar vanwege een overlijden in de familie van onze vriendin op de dag zelf hebben we niet doorgegeven dat we met 1 persoon minder waren. Wat ons hierin verbaasde was dat er wel verwacht wordt dat wij deze kosten voor de high tea moeten betalen. De situatie uitgelegd waarop de gastheer als reactie geeft, dat toen hij zijn eerste partner verloor hij er wel aan gedacht had om het restaurant te bellen om te vertellen dat ze niet kwamen. Wel betaald, maar wel een domper op de leuke middag.

 by Bart

Bezoek oversteeg onze stoutste verwachtingen. Wanneer je oprijlaan oprijdt waan je je al in good old Engeland. Eenmaal binnen wordt dat gevoel nog overtroffen door de prachtige aankleding, interieur en kleding van de bediening en dan moet je het allerbeste… de geweldige High Tea nog komen. Dat is ook meer dan geweldig … alles wat je je bij een High Tea verwacht is er in zeer voldoende mate en variaties… ongelofelijk lekker. Ook de verschillende thee soorten … Tsja … het wordt bijna wat ongemakkelijk..maar alles is perfect … zeker voor Anglofielen

 by Susan Gons

Alles klopt!
Zodra je de oprijlaan oprijdt start het genieten, de Engelse sfeer hangt in de lucht, dat uit zich werkelijk in alles.
Waar het uiteindelijk om gaat: de High Tea, die was verrukkelijk, echt niets op aan te merken.
Een echte aanrader!

 by Bouwes

Vandaag weer een gezellige en lekkere high tea mogen meemaken met twee vriendinnen we hebben er van genoten veel te veel lekkers en erg vriendelijke bediening op een prachtige locatie.

 by Marjolijn

Geweldig leuke high tea gehad vanmiddag. Prima verzorgd en erg lekker. Meer dan voldoende te eten, gevarieerd. Erg mooie locatie en vriendelijke medewerkers.

 by Lucie

Ik mag weer boeken......ben er nu 3x geweest en dit is echt de mooiste en lekkerste high tea die je maar kan wensen. We gaan weer binnenkort. Verheug me er nu al op.

 by Fay

Het was echt heel gezellig, typisch Engels en het personeel was heel aardig. Zeker genoten van de high tea! Ik ga er zeker nog een keer heen, echt een aanrader!

 by Harriet

Het was geweldig vanmiddag, wat hebben wij genoten!
De ambiance en locatie in Engelse sfeer is helemaal Top.
De Royal Tea de Luxe was perfect verzorgd en super lekker.
Deze Tea was een cadeautje en een verrassing van mij voor mijn vriendin, voor haar verjaardag.
Ze hadden voor haar een taartje met een kaarsje gemaakt, zo leuk en attent.
Aan ieder detail is aandacht besteed en de super vriendelijke bediening in stijlvolle kleding.
Wij komen zeker terug.
Het was een feestje voor ons, Bedankt!

 by Nelly Plasmans

Hier komen we graag voor uit Zeeland
Het is of we weer even in Londen zijn echt genoten de lekkere hightea de scones de sfeer fantastisch het winkeltje met al die leuke dingen graag tot ziens

 by A. Nijboer

Super leuke plek, mooi aangekleed en fijn personeel. Met heerlijke thee en een geweldige high tea 🙂 Was echt de highlight van ons weekendje weg.

Zeker een aanrader.

Bedankt voor de leuke ervaring!

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»