Hoe was uw bezoek?

Tea Time hecht veel waarde aan de mening van haar bezoekers. Geef ons daarom uw mening!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tea Time
Average rating:  
 22 reviews
by Geert Jan Bak on Tea Time

Zondag 18 juli – Tea Time, Echten. Mooi weer, gezellige drukte. So far so good. Maar verder: 1) ongemanierde gastheer. 2) Van de zes scones: een warm, drie lauw, een koud. 3) mini-jampotjes ipv zelfgemaakte (rode)vruchtenjam. Als dat niet (veel) beter kan. Geert Jan Bak.

by Ivy's Mum on Tea Time

Hoewel het voor ons en Team Tea Time veel leuker zou zijn als we "echt" konden komen teaën doen we het de laatste maanden maar op de alternatieve manier. Afhalen en in de auto eten, daarna wandelen. Alles heel anders dus, behalve de tea.....die is net zo goed en lekker als anders!

by Sandra on Tea Time

We hebben genoten van een fantastische (afhaal) Afternoon Tea! De sandwiches waren heerlijk, ook de vegetarische en de scones waten voortreffelijk.

by Tineke on Tea Time

De scones met clotted cream en jam van Teatime zijn voortreffelijk, vers, groot..
Nergens anders zulke heerlijke exemplaren gevonden.
In coronatijd een super afhaaloplossing om thuis te genieten en......
als cadeautje voor iemand die je wil verwennen. Dit valt altijd in de smaak.

by Marian Tonkes on Tea Time

Het was een lekker hightea, authentiek.
Wat ik ook een goede service vond is dat jullie voor mij een koolhydraatarme wilde maken, deze was ook erg lekker.
Wat ik wel een beetje miste is een paar zakje thee, maar gelukkig had mijn zus lekkere soorten meegenomen.
Ook vind ik het fijn zoet en hartig te combineren, er was weinig hartig. Maar dit is persoonlijk.
We raden jullie zeker aan en ik hoop de hightea een keer bij jullie te nuttigen

by Ingrid on Tea Time

Het is al weer een tijdje geleden dat wij zijn geweest.
Ik kreeg het kado van mijn vriendin en haar man, hebben een geweldige high tea gehad. Elk jaar ga ik met een andere vriendin naar Engeland. Daar hebben wij vaak een high tea genuttigd, ik ervoer het als was terug in Engeland. Fantastisch echt geweldig!!! Zit geen verschil in. Deze mensen weten wat een high tea is, zelfs het personeel is in Engelse stijl gekleed. Heel perfectionistisch. Een klein stukje Engeland in Drenthe, ik wordt hier heel blij van!
Ik zou het iedereen aanraden om dit te gaan doen het is zo gezellig en genieten. Zag op de site een foto van vrouwen in Engels stijl gekleed! Super !!!!!

by Familie Dries on Tea Time

Just one word : SUPERB!!

Vorige 2 maal met vrienden genoten van de gastvrijheid, de vriendelijke bediening en zowel de high-tea’s als de ontbijten.
Afgesloten met een bezoekje aan het schattige winkeltje, Tea, marmelade en andere snuisterijen meegenomen.
Alleen jammer dat de ‘lemon-curd’ op was ... 😉

See you soon!

by Vera on Tea Time

De High Tea was perfect! De bediening vriendelijk en gastvrij. Maar met het management is wel wat mis. Het was 32 graden en de parasols dekten niet het gehele terras. Dus verschoof ik mijn stoel naar de schaduw. Ik werd meteen terug gefloten: 1,5 meter afstand i.v.m. corona. Dat begrijp ik. Dus vroeg ik het meisje de parasol iets te verschuiven. Zij zou het doorgeven aan het management.
Drie keer gevraagd. Tenslotte zei ze dat dat het management er niets aan deed: 'die mevrouw komt vanzelf wel weer in de schaduw te zitten'.
Ik heb anderhalf uur in de brandende zon gezeten. De High Tea was geweldig, de ambiance fantastisch, maar zo genegeerd te worden is meer dan lomp.

by Jannette on Tea Time

Genoten van een heerlijke high tea op een prachtige locatie. De geweldige bediening en gastvrijheid maakt het bezoek tot een zeer prettige ervaring. De kwaliteit van alles is top en ook het winkeltje is een aanrader om Bijv. met een van de heerlijke theeSoorten thuis nog eens na te genieten.

by Niels Busz on Tea Time

Fijne gezellige plek waar ik als kind al kwam met opa en oma om te kamperen. Lekkere koffie en gebak een 2e bakkie is free.Morgen met de Meerrieders als motorgroep koffie drinken!
Vriendelijke bediening wij komen hier graag terug!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»