Hoe was uw bezoek?

Tea Time hecht veel waarde aan de mening van haar bezoekers. Geef ons daarom uw mening!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tea Time
Average rating:  
 52 reviews
 by Leo

Afgelopen zaterdag voor de tweede keer dit seizoen naar Teatime geweest. En net als de eerste keer uitermate genoten. Van de prachtige ambiance, de heerlijke thee, de lekkere gerechten en de uiterst klantvriendelijke bediening

Op naar het volgende bezoek

 by Grietina

De High Tea was heerlijk. Op zaterdagochtend relaxed laten verwennen met heerlijke thee soorten (neem vooral de verrassing), sandwiches, scones (natuurlijk) en klein gebakjes.

Onze bediening was heerlijk vlot, gaf een extra touch aan het geheel door zo nu en dan de klemtoon en stemklank aan te passen bij het beschrijven van al dat lekkers.

Het werd een verrassing om nogmaals te plannen na de zomervakantie

 by Van den berg

Paar keer geweest, altijd heel gezellig en lekkere sandwiches en dergelijk.
We gaan hier zeker veel vaker reseveren

 by Wij

Ontbijt was matig, worstjes vreemde smaak en raar dat je geen koffie kon bestellen omdat je al één kopje thee had gehad.
Ze konden die kop koffie toch gewoon nog berekenen, maar nee, kon niet.

 by Edwin

Heerlijke high tea, mooie omgeving, hele vriendelijke bediening. Kortom een fijne ervaring.

 by Fam. van Herel

Heel vriendelijke bediening.
Echt goede thee (loose leaf) in veel verschillende melange's.
Wij hebben genoten van de Spring High tea; heerlijk en goed verzorgd.
Dank dat dankzij jullie onze speciale dag een echte feestdag was 🫖🍰😊

 by Sijvert de Boer

Meerdere keren zijn wij hier op bezoek geweest en altijd genoten van de ambiance en de perfecte bediening. Alles is altijd tip top in orde en prachtig geregeld.

 by S. Tennekes

Wat een heerlijke plek en sfeer; en de echte engelse high tea! Zo lekker!
Tussen het grote aanbod van alle high tea varianten (waar vaak niets engels meer aan is), steekt u er met kop en schouders bovenuit!

 by Arie Frickus

Wij zijn al meerdere keren geweest
Bediening is gewoon goed, ze komen langs
Wilt u nog meer thee , een andere smaak etc

Ik ben zeer tevreden
Een gezellige high tea
Als je naar tea time gaat wil je niets anders meer
Andere high tea bij een ander vind ik niets meer aan

Gewoon een keer langs gaan , en beleef deze ervaring

Arie

 by Inge

We zijn er een aantal jaren geleden geweest, maar ik heb destijds geen recensie geschreven, omdat de opmerking van de gastheer te ongepast was en zo bot, dat ik er heel lang niet aan heb terug willen denken. We zouden als nichtjes nog 1x samen een high tea doen, voordat één van mijn nichtjes zou komen te overlijden. Op dat moment ging het al erg slecht met haar en zij had gereserveerd met daarbij de opmerking dat ze misschien in een rolstoel zou komen, afhankelijk van hoe ze zich voelde. De opmerking van de gastheer toen we (gelukkig!) zonder rolstoel kwamen: "er is hier ook iemand op wonderbaarlijke wijze genezen, want er zou iemand in een rolstoel komen" heeft daarna nog heel vaak door mijn gedachten geklonken. Niemand van ons was op dat moment in staat om er iets over te zeggen, omdat het al zo'n beladen moment was.

Ik ben werkelijk even uit het lood geslagen door deze vervelende en onverwachte review. Er was een boeking geplaatst met de opmerking dat er één persoon in een rolstoel mee zou komen. Wij houden hier uiteraard altijd rekening mee (stoel weg, ruimere plaats, etc.) maar bij aankomst bleek dit dan toch niet het geval te zijn. Mijn opmerking is m.i. uit zijn verband gehaald en was oprecht bedoeld met een vrolijke kwinkslag. Had ik geweten hoe uw persoonlijke situatie was op dat moment, dan had ik deze uiteraard niet geplaatst. Duidelijk een misstap van mijn kant waar ik u nu alleen nog maar mijn oprechte excuses voor aan kan bieden. Het liefst had ik dit ook aan u persoonlijk willen overdragen maar helaas heb ik geen contactgegevens van u. Met vriendelijke groet, Bert Boer; eigenaar Tea Time

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»