Hoe was uw bezoek?

Tea Time hecht veel waarde aan de mening van haar bezoekers. Geef ons daarom uw mening!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tea Time
Average rating:  
 58 reviews
 by Hans Rietveld

14 januari 2024 als verassing de 50ste verjaardag van mijn vrouw gevierd. Totaal 28 gasten en perfect geregeld door het personeel van Tea Time. Van al onze gasten hoorde ik niks anders dan complimenten. De medewerkers waren uiterst vriendelijk, het eten was voortreffelijk, de thee en koffie was prima en de sfeer was ook perfect. Echt een aanrader!

 by Snippe

Wij hadden via mantelzorg een voucher gekregen. Voor een aantal weken terug zijn we bij jullie geweest. En we komen echt zeker weten wel terug. Het was ten eerste echt heerlijk allemaal, maar ook zo fijn ontspannen zitten. Bediening was super vriendelijk. Top voor elkaar. Komen zeker weten wel terug!

 by Elly

Vandaag in fijn gezelschap genoten van een bijzondere
High Tea. Alles wat ons werd voorgeschoteld was zóö lekker.
En wat een gezellig en behulpzaam personeel.
Het is absoluut een aanrader.

 by Ietje Heybroek

Wat een geweldige beleving was dit uitje. Met onze leesclub uit het Gooi kwamen we naar Echten, niet wetend hoe geweldige deze tearoom is. De heerlijke sandwiches, scones, taartjes. Het was smullen. Het winkeltje te gek en zulke aardige mensen. Te gek, bedankt voor alle aandacht die jullie ons gaven hartelijke groet Ietje

 by Lisanne

Ik ben vandaag voor het eerst bij tea time geweest. En wat was het een fijne ervaring. Heerlijke hapjes en thee. En wat een service. Alle dames zijn ontzettend vriendelijk. Ook heerlijk hoe alles in de Engelse stijl is! Het is anderhalf uur rijden maar ik kom zeker terug!

Page 1 of 12:
«
 
 
1
2
3
 
»