Impressie

Tea Time opende haar deuren op 5 mei 1996.

Nu na bijna 16 jaar in Zuidwolde is Tea Time verhuisd naar Echten. In dit karakteristieke Drentse dorpje hebben we sinds april 2012 onze intrek genomen in een statige villa uit 1914, ooit gebouwd voor de adellijke familie Van Holthe tot Echten. (zie ook de beknopte geschiedenis)

Qua aankleding is de villa teruggebracht naar de beginperiode. Daarbij is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van historische bouwmaterialen. Hierdoor kan de bezoeker moeilijk onderscheiden welke gedeelten van de villa nieuw zijn en welke origineel. De toegepaste stijl van inrichting wordt in het Engels “Late Edwardian” genoemd. Menig Engels landhuis is in deze stijl ingericht. Een ander beroemd stijlvoorbeeld uit die periode was het gedoemde schip “Titanic”.

Het idee om een authentiek Engelse tearoom te creëren in Nederland heeft altijd voorop gestaan. Voor zowel interieur als de menukaart hebben we ons zoveel mogelijk gebaseerd op Engelse voorbeelden. Kwaliteit, originaliteit en gezelligheid zijn al jaren onze paradepaardjes. Stap Tea Time binnen en stap in een andere wereld.

Mocht u ondanks onze goede zorgen en intenties over bepaalde onderdelen minder tevreden zijn dan horen wij dit uiteraard graag.
Bent u wel tevreden, vertel het dan anderen!